Panganggo:Iva.maharani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Haloo! Sugeng rawuh sedaya :) Ndherek nepangaken, kula iva maharani :) Sugeng maos sedaya.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNY kelas Jurnalistik F.
embun dan bunga