Panganggo:Innotata

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikipedia:Babel
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
en This user is a native speaker of English.