Panganggo:Innotata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
en-N This user is a native speaker of English.
Golèk panganggo miturut basané