Panganggo:Evelin Giovani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Evelin Giovani sak iki nembe sinau ingkang jurusan Kajian Sastra lan Budaya ten Universitas Airlangga

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.