Panganggo:Elicefa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangaken nama kula Elicefa, kula mahasiswa magister Lingusitik Universitas Gadjah Mada.