Panganggo:Edgar181

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

w:en:User:Edgar181

Wikipedia:Babèl
en-N This user is a native speaker of English.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Edgar181.

Yayasan Wikimedia