Panganggo:DixonD

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
uk-NУкраїнська мова для цього користувача є рідною.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Cithakan:User ru-4Cithakan:User pl-1
Golèk panganggo miturut basané