Panganggo:DixonD

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
uk-N Українська мова для цього користувача є рідною.
en-2 This user can contribute with an intermediate level of English.
Cithakan:User ru-4Cithakan:User pl-1
Golèk panganggo miturut basané