Panganggo:Chobot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning ChongDae rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

This bot is operated by ChongDae. Please leave your message in meta.

Chobot is an interwiki bot, which runs the pywikipedia - Python Wikipedia Framework.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Chobot&oldid=453586"