Panganggo:Bagusypa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Bagus Yanuar, Aku lagi sinau ngewiki, sambi nguri-uri basa jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.