Panganggo:Avicennasis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

m:User:Avicennasis

Maintenance (purge) Entries
Artikel sing layak dibusak 37
Special:ShortPages
Special:BrokenRedirects
Special:DoubleRedirects

IM IN UR WIKI RVRTING UR EDITS lolcat.jpg