Panganggo:ArthurBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Mercy rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Arthur, the cat.

Hi, I'm ArthurBot, a global bot owned by Mercy.

My task is to add and correct interwiki links in automatic or manual mode.

I'm using the Python Wikipediabot Framework.

You can contact me in Czech, English or Slovak. German or French is also acceptable.