Panganggo:Aris riyanto/sandbox/2/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan dwiaksara-jv iki kangge artikel sing sampun tersedia ditulis nggunakake aksara Latin lan Jawa, cithakan iki kudu ditulis ing kaca sing nganggo tulisan Jawa.

Cara nganggo
  • {{dwiaksara-jv}}: saged nyambungake kaca aksara Jawa. Kaca aksara jawa sing nganggo alamate "/jv" bakal nyambung sareng kaca utamae. Tuladha kaca carakan "Tèh/jv", bakal nyambung karo kaca latin"Tèh"
  • {{dwiaksara-jv| Tèh }}: utawi
    • {{dwiaksara-jv| 1=Tèh }}: utawi
    • {{dwiaksara-jv| la=Tèh }}: saged nyambungake kaca aksara Jawa. Kaca aksara jawa sing nganggo alamate dudu "/jv" tapi alamat sejen. Tuladha kaca carakan "ꦠꦺꦃ(ꦲꦺꦴꦩ꧀ꦧꦺꦤꦤ꧀)", bakal nyambung karo kaca latin"Tèh"