Panganggo:Almabot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This is a bot account.

  • Task: interwiki
  • Mode: semi-automatic
  • Hours of operations: intermittently
  • Language: pywikipedia
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Nakor rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.