Panganggo:Adhiva

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kenalké jenengku Adhiva. Lumrahé diundang Dhiva. Asalé saka Purwareja. Sekolah ing SMK Negeri 3 Purwareja.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purwareja.