Panganggo:Abdul azizhm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hallo, wilujeng sumping. Kula saking Singajaya Indramayu, kota mangga. Ngrupiaken basa jawa dialek dermayu.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.