Panganggo:タチコマ robot

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning とある白い猫 rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.