Naraguna:Nefrit Lazurit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Naraguna:Tayuya Karin)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pantai Kesirat.jpg
Sing seneng, sing bungah, sing luput, sing tatu, sing nggawé getun, sing nggawé gela, sing nggawé lara, sing nggawé kuciwa. Eluh pisanan sing tiba, nalika jenengmu kasebut ing sapada pepujiku; Gusti