Naraguna:N219/aboutme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gladri
[besut | besut sumber]

Kotak Panganggo
[besut | besut sumber]

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Panganggo iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
ms-1Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
jaこの利用者は少しだけ日本語を話すことができます。
ko-1이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
WikiNusantara C - Ikon.svg
Panganggo iki panyarta WikiNusantara 2019
Panyarta kompetisi nulis Proyek SaraswatiPanganggo iki panyarta kompetisi Proyek Kompetisi Saraswati
Wikipedia-logo-v2-jv-java.svgPanganggo iki mélu urun-rembug kanggo Wikipedia Jawa.
4Panganggo iki sawijining Widyawan Mahasiswa.
Cithakan:Panyarta Bulan Asia Wikipedia
Logo Wiki-ID.svg
Panganggo iki pernah mélu kopi darat Wikipédia basa Indonésia


Panyarta kompetisi nulis Wiki JelajahPanganggo iki panyarta kompetisi Wiki Jelajah
Cithakan:Panganggo Chrome
Android robot.svg
Panganggo iki nggunakaké punsél utawa tablèt Android
Laptop z tacką.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


Windows logo – 2012 (dark blue).svgPanganggo iki urundaya ana ing Wikipédia nggunakaké Windows 10.
SDPanganggo iki lagi utawa pernah dadi murid ana ing Sekolah Dhasar.
SMPPanganggo iki lagi utawa pernah dadi murid ana ing
Sekolah Menengah Pertama.
SMAPanganggo iki lagi utawa pernah dadi murid ana ing
Sekolah Menengah Atas
Panganggo iki lagi utawa pernah dadi mahasiswa ana ing Universitas Sebelas Maret Surakarta
35px
Panganggo iki nduwé akun Twitter
(Tuti)
Logo Instagram
Panganggo iki nduwé akun Instagram
(Tuti)
Logo Kaskus
Panganggo iki sawijiné Kaskuser
►►Cek UserID ane gan!!◄◄
New Logo Gmail.svg
Panganggo iki nduwé akun Gmail Urung kadhaptar
Cithakan:Panganggo Telegram messenger Cithakan:Panganggo Skype Cithakan:Panganggo LINE Cithakan:Panganggo Steam
Cithakan:Panganggo 1CAK
#Panganggo iki nduwé akun Discord kanthi jeneng N219#0448.
Osu!Logo (2019).svgPanganggo iki seneng dolanan osu!
(Tuti)
Cithakan:Panganggo J-pop
Cithakan:Panganggo lanang Cithakan:Panganggo ultah Cithakan:Panganggo anak ke Cithakan:Panganggo Pisces
Coat of arms of Yogyakarta.svgMiturut panganggo iki, Daerah Istimewa Yogyakarta ora perlu diwuwuhi tembung "Provinsi"
Cithakan:Panganggo monoteis Cithakan:Panganggo dukung pna Cithakan:Panganggo tolak sopa