28: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24816 (translate me)
c (Bot: Nyingkiraké wuu:28年 (deleted))
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24816 (translate me))
 
[[als:20er#28]]
[[rue:28]]
28.169

besutan

Menu navigasi