Menyang kontèn

Kategori:Pati 1728: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ku:Kategorî:Mirin 1728
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:Turkum:1728-yilda vafot etganlar)
c (Bot: Nambahaké ku:Kategorî:Mirin 1728)
[[kk:Санат:1728 жылы қайтыс болғандар]]
[[ko:분류:1728년 죽음]]
[[ku:Kategorî:Mirin 1728]]
[[la:Categoria:Mortui 1728]]
[[lb:Kategorie:Gestuerwen 1728]]
32.744

besutan