Listrik: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
63 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Saben listrik ngalir mawa bahan kang ora duwe hambatan, mula bakal diculake panas. Saya gedhe arus listrike, mula panas kang metu bakal san saya dhuwur. Sipat iki dianggo ing elemen setrika lan kompor listrik.
 
== Unit-unit listrik SI ==
{{SI_unit-unit_elektromagnetisme}}
1.047

besutan

Menu navigasi