1882: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Mengubah: ne:सन् १८८२
c (r2.5.5) (bot Menambah: tt:1882 ел)
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ne:सन् १८८२)
[[nds:1882]]
[[nds-nl:1882]]
[[ne:सन् १८८२]]
[[new:ई सं १८८२]]
[[nl:1882]]
40.678

besutan

Menu navigasi