1101: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1101
c (bot Membuang: ty:1101)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1101)
[[vo:1101]]
[[war:1101]]
[[yo:1101]]
[[zh:1101年]]
[[zh-yue:1101年]]
2.721

besutan

Menu navigasi