1909: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1909)
c (bot Menambah: mhr)
[[lv:1909]]
[[map-bms:1909]]
[[mhr:1909]]
[[mi:1909]]
[[mk:1909]]
2.462

besutan

Menu navigasi