Pisuhan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
 
Seletmu
 
<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 
saderengipun nyuwun ngapunten ingkang katah, nggih...
 
sakmenika pisuhan saking daerah Tulungagung Ingandaya :
 
 
GINDUS
 
<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 
Ing Pucuk Wetan pisuhan paling lazim samenika 'Celeng'
matane picek
6

besutan

Menu navigasi