Metodhe problem solving

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

ya iku metodhe pasinaonan kanthi cara nglatih siswa ngadepi prekawis pribadén utawa kelompok kanggé dipecahaken piyambak utawa sareng-sareng.