Metodhe problem solving

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

ya iku metodhe pasinaonan kanthi cara nglatih siswa ngadepi prekawis pribadén utawa kelompok kangge dipecahaken piyambak utawa sareng-sareng.