Metodhe problem solving

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

ya iku metodhe pasinaonan kanthi cara nglatih siswa ngadepi prekawis pribadén utawa kelompok kangge dipecahaken piyambak utawa sareng-sareng.