Metodhe problem solving

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

ya iku metodhe pasinaonan kanthi cara nglatih siswa ngadepi prekawis pribadén utawa kelompok kangge dipecahaken piyambak utawa sareng-sareng.