Metodhe problem solving

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

ya iku metodhe pasinaonan kanthi cara nglatih siswa ngadepi prekawis pribadén utawa kelompok kanggé dipecahaken piyambak utawa sareng-sareng.