MediaWiki:Licenses

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • Lisènsi bébas, karya panjenengan piyambak:
    • GFDL-self|GFDL (karya piyambak)
    • Self|Cc-by-3.0|Paringi atribusi
    • Self|Cc-by-nc-3.0|Paringi atribusi, boten kanggé komersial
    • Self|Cc-by-nc-nd-3.0|Paringi atribusi, boten kanggé komersial, ora kena diturunaké
    • Self|Cc-by-nc-sa-3.0|Paringi atribusi, ora kanggo komersial, turunan pigunakaké lisènsi ingkang sami
    • Self|Cc-by-nd-3.0|Paringi atribusi, boten kéngin katurunaken
    • Self|Cc-by-sa-3.0|Paringi atribusi, turunan pigunakaken lisensi ingkang sami
  • Lisènsi bébas (karya tiyang sanès)
    • GFDL|GFDL (karya tiyang sanès)
    • Cc-by-3.0|Paringi atribusi
    • Cc-by-nc-3.0|Paringi atribusi, boten kanggé komersial
    • Cc-by-nc-nd-3.0|Paringi atribusi, boten kanggé komersial, boten kénging katurunaken
    • Cc-by-nc-sa-3.0|Paringi atribusi, boten kanggé komersial, turunan pigunakaké lisensi sing padha
    • Cc-by-nd-3.0|Paringi atribusi, boten kénging katurunaken
    • Cc-by-sa-3.0|Paringi atribusi, turunan pigunakaké lisensi ingkang sami
    • Tampilan-Wikipedia|Tampilan (screenshot) Wikipedia
  • Domain umum:
    • DU|Domain umum
    • DU-Seni|Domain umum (karya seni kalih dhimènsi)
    • PD-old|Domain umum (hak cipta sampun telas)
    • PD-IDGov|PD-IDGov
    • DU-WorldWind|Domain umum karya NASA
    • DU-Pembuat|Domain umum déning ingkang damel
    • DU-Sendiri|Domain umum saking kula piyambak
  • Panggunaan wajar (fair use):
    • Fairuse|Fair use
    • bendéra|gendéra
    • logo|Logo
    • Logo Olahraga|Logo Olahraga
    • LogoTV|Logo televisi
    • Cuplikan-film|Cuplikan film
    • Poster|Poster
    • Promophoto|Promo foto
    • samakalbum|Samak album utawa singel
    • samakbuku|Samak buku
    • SamakDolanan|Samak Dolanan Komputer/Vidéo
    • FotoHistoris|Foto Sejarah
    • SamakDVD|Samak DVD
    • GambarKarakter|Gambar karakter fiksi
    • Screenshot bébas|Screenshot bébas
  • Mawi hak cipta:
    • Hakciptabebas|Panrapan punapa kémawon
    • HakciptaNganggoBebasNanging|Panganggon mawi sarat (sarat kudu diisi)
    • Cc-by-sa-2.5|Lisensi Atribusi/Berbagi Serupa Creative Commons 2.5
    • Cc-by-sa-3.0|Lisensi Atribusi/Berbagi Serupa Creative Commons 3.0
    • bethanygraha.org|bethanygraha.org
    • fotografer.net|fotografer.net
    • Presidensby|presidensby.info
    • tokohindonesia.com|tokohindonesia.com
    • Kapanlagi.com|Kapanlagi.com
    • Screenshot mawa hak cipta|Screenshot mawi hak cipta