LG Electronics

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Lg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

LG Electronics ya iku perusahaan multinasional produsen piranti elektronik sing asal saka Korea.