Lg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

LG utawa LG Electronics ya iku perusahaan multinasional produsen piranti elektronik sing asal saka Korea.

referensi[besut | besut sumber]