Lèmpèng téla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Lempeng tela)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lèmpèng téla punika salah satunggaling daharan ingkang awujud mirib krupuk. Nanging lèmpèng téla punika kadamel saking sari pathi tela ingkang sampun kaolah.

Lèmpèng téla punika didamel saking téla pohung utawi ketela pohon. sesampunipun tèlå ageng- ageng banjur tèlå punika dipunonceki kanthi resik lajeng dipunkum wonten ing banyu kitang luwih sedalu bnajur dipunparut.

Cathetan suku[besut | besut sumber]