Gambar:Shaheed minar Roehl.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Shaheed_minar_Roehl.jpg(800 × 600 piksel, ukuran barkas: 105 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Shaheed Minar, or language martyr's memorial, located at Dhaka, Bangladesh

Photo taken by Karl Ernst Roehl (ke.roehl AT web.de). Used with permission of original photographer.

Source URL: http://www.wefer-roehl.de/photos/bangladesh.htm


OTRS Wikimedia

Karya ini telah bebas dan dapat digunakan oleh siapapun untuk berbagai keperluan. Apabila Anda ingin menggunakan kembali konten ini, Anda tidak perlu meminta izin selama Anda mengikuti syarat-syarat lisensi yang tertera di halaman ini.

Wikimedia telah menerima surel yang mengonfirmasikan bahwa pemegang hak cipta telah menyetujui terbitan ini di bawah syarat-syarat yang tertera di halaman ini. Korespondensi ini telah ditinjau oleh anggota OTRS dan disimpan dalam arsip perizinan. Korespondensi ini tersedia bagi sukarelawan tepercaya sebagai tiket #2007061910011671.

Apabila Anda memiliki pertanyaan mengenai arsip korespondensi ini, gunakan papan pengumuman OTRS.


Pranala tiket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007061910011671

Lisènsi

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.


SemiPD-icon.svg

Bangladesh

According to the "2000 Copyright Act of Bangladesh", artistic recreations of public architecture and art work are exceptions to the rights of authors.

Exceptions to infringement states:

The Copyright Act provides certain exceptions to infringement. The object of these provisions is to enable the encouragement of private study and research and promotion of education. They provide defences in an action for infringement. [...]
10. Making of a drawing, engraving or photograph of an architectural work of art, or a sculpture kept in a public place,
See Commons:Freedom of Panorama#Bangladesh for more information.

বাংলা | English | +/−

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki13 Fèbruari 2006 22.04Gambar cilik kanggo owahan 13 Fèbruari 2006 22.04800 × 600 (105 KB)RagibShaheed Minar, or language martyr's memorial, located at Dhaka, Bangladesh Photo taken by Karl Ernst Roehl (ke.roehl AT web.de). Used with permission. Category:Bangladesh Category:Dhaka

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.