Gambar:Locator map of Asturias.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Locator_map_of_Asturias.png(250 × 157 piksel, ukuran barkas: 5 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

  • Description : Location of Asturias in a Spain map
  • Author : Quadell


GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki25 Dhésèmber 2009 23.17Gambar cilik kanggo owahan 25 Dhésèmber 2009 23.17250 × 157 (5 KB)Martin H.Reverted to version as of 20:04, 8 March 2005
25 Dhésèmber 2009 15.42Gambar cilik kanggo owahan 25 Dhésèmber 2009 15.42250 × 189 (27 KB)Vegggggggggggggg{{Information |Description={{es|1=.}} |Source=. |Author=. |Date=. |Permission= |other_versions= }}
8 Maret 2005 20.04Gambar cilik kanggo owahan 8 Maret 2005 20.04250 × 157 (5 KB)Richiereplaced map because it contained gamma correction leading to different background colour in different browsers
23 Dhésèmber 2004 19.02Gambar cilik kanggo owahan 23 Dhésèmber 2004 19.02250 × 157 (10 KB)David Legrand

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: