Gambar:Karte Kanton Freiburg.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.771 × 1.605 piksel, ukuran barkas: 430 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Español: Los distritos del Cantón de Friburgo

Canton of Fribourg

Map drawn by Tschubby


GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki16 Maret 2008 16.08Gambar cilik kanggo owahan 16 Maret 2008 16.081.771 × 1.605 (430 KB)Tschubby{{Information |Description= |Source=eigene Arbeit |Date= |Author= Tschubby |Permission= |other_versions= }}
30 Agustus 2005 16.45Gambar cilik kanggo owahan 30 Agustus 2005 16.451.062 × 1.076 (242 KB)Tschubby
9 Juni 2005 15.27Gambar cilik kanggo owahan 9 Juni 2005 15.27885 × 978 (283 KB)TschubbyCanton of Fribourg Map drawn by Tschubby {{GFDL}} 1 Fribourg

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: