Swarabakti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Epenthesis)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Swarabkati ya iku tembung kang wis wuwuh aksara/wandane ing tengah.

Tuladha:

  • kapak - kampak
  • motor - montor
  • upama - upama
  • sajam - sakjam

Uga delengen[besut | besut sumber]