Dhaptar gaya langi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gaya Langi ya iku cara kang dianggo kanggo nglangi. Cara nglangi ana manéka warna. Semana uga wong kang renang bisa nglangi kanthi nggunakaké sikil kiwa lan tengen lan bisa uga migunakake tangan kaloro.

  1. Gaya kupu-kupu.
  2. Gaya bébas
  3. Gaya katak
  4. Gaya dada
  5. Gaya punggung

Deleng uga[besut | besut sumber]