Daftar:Kutha ing Filipina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pratélan ing ngisor iki arupa pratélan kutha-kutha utama ing nagara Filipina.

Urutan Kutha  Populasi taun 2000 
1. Metro Manila 9.932.560
2. Metro Cebu 1.195.568
3. Davao 1.147.116
4. Zamboanga 601.794
5. Antipolo 470.866
6. Cagayan de Oro 461.877
7. Bacolod 429.076
8. General Santos 411.822
9. Iloilo 365.820
10. Iligan 285.061