Cithakan:Yatim

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cara migunakaké :

{{Yatim|Desember 2008}}

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Yatim&oldid=999900"