Cithakan:Ucapan riyaya Indonesia2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
  1. switch:19 April

| |8 Fèbruari=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mékrad Dalem
Kangjeng Nabi Mukamad SAW

|10 Fèbruari=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Warsa Énggal Cina 2575

|11 Maret=

Pesisir Sanur sing kothong amarga Nyepi Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mahargya Raina Nyepi 1946

|12 Maret|13 Maret|14 Maret=

Wulan Pasa Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Nindakaken Ibadah Siyam 1445 H / Jimawal 1957

|29 Maret=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mèngeti Sédanipun Sang Kristus

|31 Maret=

Endhog paskah Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mèngeti Wungunipun Sang Kristus

|10 April|11 April|12 April=

Bakdan Ketupat Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Riyadi Sawal 1445 H
تَقَبَّلَ اللَّهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ

|9 Mèi=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mèngeti Minggahipun Kangjeng Yèsus Kristus

|23 Mèi=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mahargya Wésaka 2568

|17 Juni|18 Juni|19 Juni=

Kurban Sapi Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Riyadi Besar 1445 H

|8 Juli=

Kirab budhaya Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Warsa Énggal Islam 1446 H lan Jawi Jé 1958

|16 Sèptèmber=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mèngeti Muludan Kangjeng Nabi Mukamad Saw.

|1 Novèmber=

Kembang geni ing India Wikipédia Jawa ngaturaken:
Wilujeng Mahargya Riyadi Diwali

}}


Saking pratélan dinten wigati ing Indonésia kaliyan dinten prèi nasional ing Indonésia, kanggé WP:ASN.

Aja kesupèn ngénggali cithakan menika saben warsa.