Cithakan:Trim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cithakan:Str trim)
Jujug: pandhu arah, pados


Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[gawé]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Trim&oldid=1054194"