Cithakan:Trim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Cithakan:Str trim)


Template documentation[create]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Trim&oldid=1054194"