Cithakan:Softredirect

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

#REDIRECT[[:{{{1}}}|{{{1}}}]]
Kaca iki arupa sawijining kaca pengalihan utawa soft redirect.