Cithakan:Naraguna sibuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Busy desk.svg
Naraguna iki sangat sibuk ing dunia nyata lan mungkin tidak bisa membalas pesan Anda dengan cepat