Cithakan:Panganggo ambal warsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nuvola apps cookie.png
Pengguna ini lahir pada tanggal
{{{4}}} {{{2}}}


Cara Pemakaian[besut sumber]

Tuladha sumber[besut sumber]

{{Panganggo ambal warsa|Tanggal & nama bulan|tahun|bulan|hari}}

{{Panganggo ambal warsa|30 Mei|2001|5|30}}

Asil:

Nuvola apps cookie.png
Pengguna ini lahir pada tanggal
30 Mei
(19 tahun, 7 bulan dan 19 hari ingkang lajeng)

Versi visual[besut sumber]

pisanan kabeh ketik {{

banjur golék "Panganggo ambal warsa"

banjur ka liya dan Deleng kode fungsi ing ngisor iki

1 = Tanggal bulan lahir
2 = Tahun lahir
3 = Bulan lahir
4 = Hari lahir

Isi sesuai fungsi dan klik centang