Cithakan:Kalayakan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cithakan:Kelayakan)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Emblem-important.svg

Subyek artikel iki ora utawa durung jumbuh karo wewaton kalayakan umum, utawa kawicaksanan kalayakan Wikipédia liyané: Tokoh, Organisasi, utawa Wèb. Panjenengan bisa mbiyantu ngembangaké artikel iki supaya jumbuh karo wewaton kalayakan. Cara sing trep yaiku nggolèk lan nyantumaké rujukan saka sumber-sumber pihak katelu. Yèn jroning rong minggu artikel iki durung didandani, wènèhana tag {{busak:kalayakan}}.

Kode cithakan[Owah sumber]

{{kalayakan}}

Deskripsi[Owah sumber]

Cithakan iki dipasang nyang artikel-artikel sing manawa layak dadi èntri ènsiklopédhia nanging prelu pangembangan utawa rujukan tambahan. Artikel sing dipasangi tag iki bakal dilebokaké jroning kategori Artikel sing prelu rujukan kalayakan.

Delengen uga[Owah sumber]