Cithakan:Kelayakan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Emblem-important.svg

Subyek artikel iki ora utawa durung sarujuk marang kriteria kelayakan umum, utawa kawicaksanan kelayakan Wikipedia liyané: Tokoh, Organisasi, utawa Web.
Panjenengan bisa mbiyantu ngembangaké artikel iki supaya sarujuk marang unsur kelayakan. Cara sing paling tepat yakuwi golèk lan nyantumaké referensi saka sumber-sumber saka pihak katelu. Yèn jroning rong minggu artikel iki durung didandani, wènèhana tag {{busak:kelayakan}}.

Kode cithakan[sunting | Owah sumber]

{{Kelayakan}}

Deskripsi[sunting | Owah sumber]

Cithakan iki dipasang ing artikel-artikel sing manawa layak dadi entri ensiklopedia nanging perlu pangembangan utawa rujukan tambahan. Artikel sing dipasangi tag iki bakal dilebokaké jroning kategori Artikel sing perlu rujukan kelayakan.

Delengen uga[sunting | Owah sumber]