Cithakan:Dda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Panggunaan:
{{Dda|tahun meninggal|bulan meninggal |hari meninggal |tahun lahir|bulan lahir|tanggal lahir}}
Conto:

{{death date and age|1993|2|24|1941|4|12}}
ngasilaké 24 Februari 1993 (umur 51)

Catatan: Cithakan iki bakal tampil yèn acuané diisi kabèh (kaya ing dhuwur).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Dda&oldid=866672"