Cithakan:Country data Uni Emirat Arab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Uni Emirat Arab iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the United Arab Emirates.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Uni Emirat Arab Jeneng artikel pokok (Uni Emirat Arab)
flag alias Flag of the United Arab Emirates.svg Jeneng gambar (File:Flag of the United Arab Emirates.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ARE (view)Cithakan:Country data ARECithakan:Country data ARE
UAE (view) UAE Uni Emirat Arab
United Arab Emirates (view) United Arab Emirates United Arab Emirates
UEA (view)Cithakan:Country data UEACithakan:Country data UEA

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Uni Emirat Arab}} Uni Emirat Arab
  • {{flagicon|Uni Emirat Arab}}Uni Emirat Arab

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Uni Emirat Arab

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo