Cithakan:Country data Trinidad lan Tobago

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Trinidad lan Tobago iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Trinidad and Tobago.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Trinidad lan Tobago Jeneng artikel pokok (Trinidad lan Tobago)
flag alias Flag of Trinidad and Tobago.svg Jeneng gambar (File:Flag of Trinidad and Tobago.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
colonialFlag of Trinidad and Tobago (1889–1958).svgFlag of Trinidad and Tobago (1889–1958).svg
navalNaval Ensign of Trinidad and Tobago.svgNaval Ensign of Trinidad and Tobago.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
TTO (view)Cithakan:Country data TTOCithakan:Country data TTO
TRI (view)Cithakan:Country data TRICithakan:Country data TRI
Trinidad and Tobago (view) Trinidad and Tobago Trinidad lan Tobago

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Trinidad lan Tobago|colonial}} Trinidad lan Tobago
  • {{flagicon|Trinidad lan Tobago|colonial}}Trinidad lan Tobago

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Trinidad lan Tobago

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo