Cithakan:Country data Switserlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Switserlan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Switzerland.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Switserlan Jeneng artikel pokok (Switserlan)
flag alias Flag of Switzerland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Switzerland.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
civil Civil Ensign of Switzerland.svg Civil Ensign of Switzerland.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
CHE (view)   CHE   Switserlan
SUI (view)   SUI   Switserlan
CH (view)   CH   Switserlan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Switserlan}}  Switserlan
  • {{flagicon|Switserlan}}Switserlan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Switserlan|civil}}  Switserlan
  • {{flagicon|Switserlan|civil}}Switserlan

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|CHE}}Switserlan
  • {{flagcountry|CHE}}  Switserlan
  • {{flag|CHE}}  CHE

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Switserlan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo