Cithakan:Country data Peru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Peru iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Peru.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Peru Jeneng artikel pokok (Peru)
flag alias Flag of Peru.svg Jeneng gambar (File:Flag of Peru.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1825Flag of Peru (1825-1950).svgFlag of Peru (1825 - 1950).svg
stateFlag of Peru (state).svgFlag of Peru (state).svg
navalFlag of Peru (state).svgFlag of Peru (state).svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
PER (view) PER Peru

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Peru}} Peru
  • {{flagicon|Peru}}Peru

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Peru|1825}} Peru
  • {{flagicon|Peru|1825}}Peru

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|PER}}Peru
  • {{flagcountry|PER}} Peru
  • {{flag|PER}} PER


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Peru

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo