Cithakan:Country data Palestine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Palestine iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Palestine.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Palestina Jeneng artikel pokok (Palestina)
flag alias Flag of Palestine.svg Jeneng gambar (File:Flag of Palestine.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
Mandate Palestine-Mandate-Ensign-1927-1948.svg Palestine-Mandate-Ensign-1927-1948.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
PLE (view) Cithakan:Country data PLE Cithakan:Country data PLE
PSE (view) Cithakan:Country data PSE Cithakan:Country data PSE
Palestinian territories (view) Cithakan:Country data Palestinian territories Cithakan:Country data Palestinian territories
Palestine (view)  Palestine  Palestina
West Bank and Gaza (view) Cithakan:Country data West Bank and Gaza Cithakan:Country data West Bank and Gaza

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Palestine}} Palestine
  • {{flagicon|Palestine}}Palestina

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Palestine|Mandate}} Palestine
  • {{flagicon|Palestine|Mandate}}Palestina

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Palestine

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo