Cithakan:Country data Nurwègen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Nurwègen iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Norway.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Nurwègen Jeneng artikel pokok (Nurwègen)
flag alias Flag of Norway.svg Jeneng gambar (File:Flag of Norway.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
old kingdom Royal Standard of Norway.svg Royal Standard of Norway.svg
1814 Flag of Norway (1814–1821).svg Flag of Norway (1814–1821).svg
1818 Swedish and Norwegian merchant flag 1818-1844.svg Swedish and Norwegian merchant flag 1818-1844.svg
1844 Norge-Unionsflagg-1844.svg Norge-Unionsflagg-1844.svg
naval Flag of Norway, state.svg Flag of Norway, state.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
NOR (view)  NOR  Nurwègen

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Nurwègen}} Nurwègen
  • {{flagicon|Nurwègen}}Nurwègen

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Nurwègen|old kingdom}} Nurwègen
  • {{flagicon|Nurwègen|old kingdom}}Nurwègen

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|NOR}}Nurwègen
  • {{flagcountry|NOR}} Nurwègen
  • {{flag|NOR}} NOR

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Nurwègen

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo