Cithakan:Country data Liechtenstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Liechtenstein iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Liechtenstein.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Liechtenstein Jeneng artikel pokok (Liechtenstein)
flag alias Flag of Liechtenstein.svg Jeneng gambar (File:Flag of Liechtenstein.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
oldFlag of Liechtenstein (1921-1937).svgFlag of Liechtenstein (1921-1937).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
LIE (view)Cithakan:Country data LIECithakan:Country data LIE

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Liechtenstein}} Liechtenstein
  • {{flagicon|Liechtenstein}}Liechtenstein

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Liechtenstein|old}} Liechtenstein
  • {{flagicon|Liechtenstein|old}}Liechtenstein

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Liechtenstein

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo