Cithakan:Country data Kapuloan Faroe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Faroe iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Faroe Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Faroe Jeneng artikel pokok (Kapuloan Faroe)
flag alias Flag of the Faroe Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Faroe Islands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FRO (view) FRO Kapuloan Faroe

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Faroe}} Kapuloan Faroe
  • {{flagicon|Kapuloan Faroe}}Kapuloan Faroe

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Faroe

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo